Businessgjennombruddet

Din business. Dine regler.

MindsetBranding - Markedsføring
(klarhet, budskap, målgruppe, resultat)
 Signatursystem  - Nisje - Profittpyramide - Pakking og priser - Strategier for synlighet  

De tre viktigste tingene å huske på når det gjelder å bygge en business
(Online eller live)

 • KLARHET
  i hvem du er og i hvilken retning du vil gå
 • Synlighet i businessen din
  så kundene finner deg
 • Resultatene du leverer  
  til kundene dine

6 måneder Rockstar Businessgjennombrudd

Kjenner du deg igjen i dette?

Du er coach, veileder, mentor, kursholder
Du er seriøs gründer, spirituell og har et genuint ønske om å hjelpe
andre mennesker med din ekspertise
Du er helt ny i business, eller du har holdt på en stund uten at det har tatt av slik du ønsker

DU vil

 • at drømmene dine skal bli sanne
 • ha KLARHET i budskapet ditt
 • vite eksakt hvem målgruppen din er, hvor du finner dem og hvordan du skal snakke til dem
 • være sikker på at du har en nisje som er enkel å markedsføre og er lønnsom for deg
 • ha en struktur i businessen din, med et system som funker HVER GANG
 • få resultater og tjene gode penger
 • vite nøyaktig hvordan du går fra gratis til betalende kunder

KUNDEN DIN vil

  • vite hva hvilket resultat de får gjennom din coaching/veiledning/kursing
  • kjenne deg, like deg og tro på at det er DU som er eksperten de kan stole på
  • få den endringen de ønsker seg slik at de kan legge sine gamle historier bak seg og gå videre 
  • gå fra gratis til å betale deg når de tror på at de får det resultatet de ønsker seg
  • gjerne referere deg videre når de har oppnådd resultatene de ville ha
  • kjøpe mer av deg når de skjønner at du er eksperten de trenger
Ditt businessgjennombrudd - Ta av i 2017 var mitt første møte med arketypene.
Jeg hadde lest om dem, men aldri funnet ut hvem mine arketyper for business var. Og med dette verktøyet var det faktisk både moro og inspirerende å dykke ned i businessen min. Ja, for det er akkurat det som skjer på dette kurset, man må dykke ned og grave dypt inne i seg selv. Jamie har en utrolig evne til å stille spørsmål jeg aldri har stilt meg selv, og det er da man kommer videre.

Jeg har jobbet som terapeut i over 20 år, har mange behandlingsformer, og blander gjerne disse. På dette kurset blei jeg mye mer klar over hvem JEG ønsker å jobbe med – drømmekunden min.
I modulene blir dette bygget opp med branding, signatur, synlighet, prissetting og pakker, og jeg kjenner jeg er mye mer bevisst i dag på hva og hvordan jeg vil ha det i businessen min framover.
Et kurs jeg absolutt vil anbefale på det varmeste - ta action og meld deg på !
- Karin Solumsmoen - ​Coach og veileder i Solumsmoen Helse & Coaching
https://www.facebook.com/solumsmoen
https://www.solumsmoen.no

Nå blir det nytt kurs: 6 måneder som gjør deg til en
Rockstar gründer. Dette er det du vil lære:

Din Business-Arketype

Dine Unike Styrker og Talenter = Ditt Brand

Denne modulen gjør det enkelt for deg å vite nøyaktig HVEM du vil jobbe med. Du finner ikke bare din ideelle kunde, men hele din ideelle målgruppe.

Du får KLARHET i hvem DU er som business og hvilke STYRKER
du kan ta i bruk for å oppnå suksess. Vi er så vant til å si at vi HJELPER andre mennesker, og det gjør vi jo. Men kanskje gjør vi noe mer. 

Bruk Branding med Arketyper til å skape en merkevare kundene dine legger merke til. Det er her du virkelig kan legge grunnlaget for hvordan din business skal se ut, høres ut og fremstå for kundene dine. Du trenger ikke lenger å prøve å finne ut hva andre gjør. Når brandet ditt er sterkt og klart, blir DU den ledende som andre ser til for å finne ut hvordan det skal gjøres.

Du får KLARHET i budskapet ditt, det vil påvirke utseendet og innholdet på websiden din og sosiale medier. Det blir enkelt for deg å kommunisere med riktig målgruppe om de resultatene du gir dem.

Dine BusinessArketyper gir deg den STYRKEN du trenger for å skape og utvikle den businessen du ønsker deg, som føles autentisk og kraftfull for deg.


Rockstar
Mindset

Ditt Mindset - Nøkkelen til din suksess

Denne modulen​ gir deg TRO på det du leverer og TILLIT til at du kan tjene penger på det du gjør.

Mindset is everything, sier mange amerikanske businesscoacher, og jeg heller mer og mer i retning av at dette er en av de store nøklene til å lykkes som gründer. Mindsettet ditt styrer i hvor stor grad du er villig til å gjøre det som trengs for å sette opp en lønnsom business. Det styrer hva du gjør, hvor ofte du gjør det, hvor du gjør det og til hvem. 

Med et sunt Mindset, er du ikke i tvil om hva du er verdt som business. Du er heller ikke i tvil om at det du leverer er kvalitet som kundene dine får gode resultater av. Når kundene dine får gode resultater, lykkes du.

Ditt oppgraderte MINDSET gir deg den STYRKEN du trenger for å bli SYNLIG og markedsføre produktene dine i markeder som er lønnsomme for deg.


Rå Markedsføring

BIMS = Budskap - Innhold - Målgruppe - Synlighet

Det å bestemme riktig målgruppe, er en av de tingene nye gründere strever aller mest og lengst med. Kanskje har du til og med holdt på en stund og enda ikke fått denne helt på plass.

Denne modulen gir deg MARKEDSFØRINGSKUNNSKAP slik at du er helt klar på HVEM målgruppen er, HVA du vil kommunisere til dem, HVOR du finner dem og HVORDAN du skal gjøre det. I denne modulen BYGGER du brandet ditt og deg selv som en autoritet i din nisje.

Når du ikke har fullstendig klarhet i HVEM du vil nå og HVA budskapet ditt er, blir kunden din forvirret. Det er så viktig at du kommuniserer tydelig til målgruppen din. En forvirret kunde kjøper ikke. Så enkelt er det.
Klarhet er viktig både i forhold til hvem du vil ha som kunder og hvordan du skal kommunisere med dem slik at de blir trofaste kunder - over tid.

Din oppgraderte MARKEDSFØRINGSKUNNSKAP gir deg den STYRKEN du trenger for å KOMMUNISERE med kundene dine på en måte som gjør at DE ser hvilke resultater de kan få og kjøper av deg. 


Originalt SignaturSystem

10 trinn til resultater for deg - og for dine kunder

Denne modulen​ gir deg et helt unikt SIGNATURSYSTEM som er din helt spesielle måte å ta kundene dine fra start til resultat på. 

Når du har laget et signatursystem, slipper du den drepende kommentaren fra kundene dine som heter "jeg vet ikke" når du spør dem hva de vi coaches på i dag.
Dere vet begge hvor i løypa dere er og hva dere skal gjøre der dere er nå.

Signatursystemet ditt vil inneholde alt fra 3 til 10 trinn som du navngir og beskriver gjennom dette kurset og som du kan bruke om igjen og om igjen, i 1:1 coaching og gruppeundervisning online eller live.

Ditt oppgraderte SIGNATURSYSTEM gir deg den STYRKEN du trenger for sikre at kundene dine får de resultatene dere er enige om når coachingkontrakten er et faktum. 

En av mine kunder sier:
"Jeg vet hva jeg skal levere, når jeg skal levere det og hvordan jeg skal formidle til kunden at hun har tatt flere steg. Samtidig gjør det meg tryggere dersom vi må gå tilbake litt."


Magisk
Nisje 

Utenfor konkurranse med en veldefinert nisje

Denne modulen​ gir deg en nisje som gjør at den direkte konkurransen blir mindre. Grunnen til dette er at du slutter å gjøre det "alle andre gjør", og blir ledende innenfor din ekspertise. 

Mange "selger alt til alle" og når jeg spør hvorfor, sier de at de "har alle typer kunder likevel". Når du bryter ut av trangen til å være alt for alle, kan du skape en nisje du blir glad av å jobbe med. Du kan velge kundene og tjenestene dine basert på dine egne verdier, styrker, kunnskaper, preferanser og talenter. Du skal aldri undervurdere den sanne verdien av en sterk nisje. Nisje betyr ikke mindre. Det betyr smartere.

Din MAGISKE NISJE gir deg den STYRKEN du trenger for bli ledende og en autoritet innenfor ditt felt.

Nisjen er også en av de tingene gründere kjenner på som en utfordring. Men har du KLARHET i hvem du jobber med og hva du gjør for dem, blir nisjevalget enkelt. Jeg tar deg gjennom det trinn for trinn.


Profitt-
Pyramiden 

Få en business du elsker og tjener penger på

Denne modulen​ gir deg en businessmodell du kan bruke i årevis framover. Den viser deg hvordan du skaper ditt autentiske univers med utgangspunkt i det DU kan, og det KUNDEN ønsker. 

Når du har skapt din businessmodell, vet du alltid hva du skal gjøre for kundene dine og for potensielle kunder for å få dem fra gratis til betaling [det er et mellomledd der].

Å designe en businessmodell for profitt er kjempegøy, for her ligger det store muligheter for å tjene penger!

Din PROFITTPYRAMIDE gir deg den STYRKEN du trenger for skape en business der du tiltrekker deg de kundene du vil ha, får den businessen du elsker og tjener penger. Denne modellen erstatter den såkalte markeds- eller produkttrakten (funnels).


Pakker som selger 

Pakker stappet med læring er mer lukrativt enn "bare coaching" der du tjener kroner pr time

Denne modulen​ gir deg PRODUKTPAKKER som gjør at DU jobber smartere mens kundene dine får bedre resultater. Når du selger en time og kanskje ber om kr 650,- for den, tjener du ikke penger. Viten med å drive business er å kunne bidra til resultater for mange. Da må du tjene penger så du kan fortsette å drive business. Kroner for timer er et dårlig konsept.

Har du hørt begrepet "Monetize your Message", eller "Fra message to money"? Det er det du skaper en plattform for i denne modulen. Du skaper innholdet, kategoriserer det, fyller pakkene og gir det en flott innpakning! og selvsagt riktig pris.

Nå kan du fortelle kundene dine om resultatet du leverer til riktig kunde til riktig tid. That's it! Du kan få gode resultater på både kort og lang sikt når du gjør dette riktig. Jeg viser deg hvordan!

Din PAKKE SOM SELGER gir deg den STYRKEN du trenger for levere de resultatene du lover og tjene penger på det


Verdibasert prissystem 

Måten du prissetter tjenestene dine på er avgjørende for synet ditt på egen bedrift. 

Denne modulen​ gir deg er PRISSYSTEM som gjør at du får en helt annen autoritet i bransjen enn du hadde før du endret prissystemene dine.

I den nettbaserte verdenen der guruene står i kø for å fortelle deg at du må gi, gi, gi og så kanskje du kan få, kan det være vanskelig å sette en prislapp på produktene dine og stå for den. Særlig hvis du er ny i businessen din. Samtidig får du kanskje også høre at du må sette den prisen du er verdt. Jeg skal vise deg hvorfor dette blir feil.

I denne modulen jobber vi med å finne din faktiske businessverdi - her og nå. I tillegg vil du skifte perspektiv slik at du slutter å gi bort diamanter for smuler. Det finnes en svært effektiv måte å gjøre dette på som både setter deg i sjefsstolen, og som gir deg mer penger i kassa. Du skal med andre ord ikke selge deg for det du til enhver tid synes DU er verdt, men sette en verdi på tjenestene dine som står i forhold til resultatet kunden får.

Du vil føle deg som den eksperten du er, på linje med det du ber om og med en god selvfølelse i forhold til verdien av det du leverer.

Ditt nye Prissystem gir deg den STYRKEN du trenger for be om det dine tjenester er verdt - og få det!

Ditt businessgjennombrudd - Ta av i 2017 var mitt første møte med arketypene.
Jeg hadde lest om dem, men aldri funnet ut hvem mine arketyper for business var. Og med dette verktøyet var det faktisk både moro og inspirerende å dykke ned i businessen min. Ja, for det er akkurat det som skjer på dette kurset, man må dykke ned og grave dypt inne i seg selv. Jamie har en utrolig evne til å stille spørsmål jeg aldri har stilt meg selv, og det er da man kommer videre.

Jeg har jobbet som terapeut i over 20 år, har mange behandlingsformer, og blander gjerne disse. På dette kurset blei jeg mye mer klar over hvem JEG ønsker å jobbe med – drømmekunden min.
I modulene blir dette bygget opp med branding, signatur, synlighet, prissetting og pakker, og jeg kjenner jeg er mye mer bevisst i dag på hva og hvordan jeg vil ha det i businessen min framover.
Et kurs jeg absolutt vil anbefale på det varmeste - ta action og meld deg på !
- Karin Solumsmoen - ​Coach og veileder i Solumsmoen Helse & Coaching
https://www.facebook.com/solumsmoen
https://www.solumsmoen.no

I dette kurset blir du ikke overlatt til å finne ut av det selv.
Du får coaching og veiledning hver eneste uke via Zoom i gruppe.
I tillegg får du svar på alt du lurer på i hemmelig Facebookgruppe.
Melder du deg på før [dato kommer], får du fire egne coaching sessions.
Du og jeg 1:1

Meld deg på før [dato kommer] og få
4 ganger privat coaching med dine resultater i fokus

Du kan velge hvilke moduler du vil ha spesiell coaching på, eller om du ønsker å coaches
på en helt konkret utfordring i bedriften din.

"Referanse"
- Navn (URL)