Businessgjennombruddet

play

6 måneder Rockstar Businessgjennombrudd

Jamie Siv

Hei, jeg heter Jamie, og jeg har jobbet med businessystemer, merkevarebygging, kommunikasjon og markedsføringsledelse i over 30 år. Siden 2010 har jeg studert, utviklet og jobbet med flere Arketypekonsepter, som jeg bruker sammen med kundene mine til å finne deres sanne styrker, øke selvfølelsen og bryte gjennom pengeblokkeringer. Jeg har hatt flere en-til-en-kunder og to gruppekurs for gründere som vil sette opp en business.

En av de største utfordringene jeg ser hos mine kunder, er at de har lært å følge andres systemer, og lar andres tanker og ideer styre det de gjør i sin business. Hvor mange ganger har du ikke lest noe sånt som: "Hvis du bare følger mine 10 trinn, så kommer du til mål, tjener masse penger og blir millionær i løpet av 8 måneder!"

Jeg kan ikke love deg noe av dette, men det jeg KAN love deg, er at når du gjør alle de oppgavene jeg gir deg, er aktiv, stiller spørsmål og har mot til å gå inn i deg selv, vil du sette opp en business som er basert på DINE tanker, tjenester, ønsker og systemer. Din Business. Dine regler.

Kjenner du deg igjen i dette?

Du er coach, veileder, mentor, kursholder, foredragsholder
Du er helt ny i business, eller du har holdt på en stund uten at det har tatt av slik du ønsker

DU vil

 • Vite nøyaktig HVA du skal gjøre i businessen din
 • Få det til å ta av så du kan realisere drømmen
 • Ha KLARHET i budskapet ditt
 • Vite eksakt hvem dine idelle kunder er
 • Være sikker på at du har en nisje som er enkel å markedsføre og som er lønnsom for deg
 • Få struktur i businessen din, med systemer som funker hver gang. Og er DINE.
 • Få resultater og tjene gode penger
 • Vite nøyaktig hvordan du går fra gratis til betalende kunder

KUNDEN DIN vil

 • Vite hvilket resultat de får av å jobbe med deg
 • Kjenne deg, like deg og tro på at DU er eksperten de kan stole på
 • Gå fra gratis til betalende når de tror på at du gir dem det de ønsker seg
 • Referere deg videre når de har oppnådd resultatene de ønsker seg
 • Kjøpe mer av deg, når de ser deg som eksperten og får resultater
 • Legge sin gamle historie bak seg og gå videre etter å ha jobbet med deg

DU er

En seriøs gründer, spirituell og har et genuint ønske om å hjelpe
andre mennesker med din ekspertise

Vil du bygge en solid business?

Da må noen grunnleggende ting være på plass

Mindset
Branding
Klarhet i budskapet
Markedsføring
(Klarhet, budskap, målgruppe, resultat)

Signatursystemer
Nisje
Profittpyramide
Pakking og Prising
Strategier for Synlighet

Synes du at alt dette kan være forvirrende og virke vanskelig?

Jeg tar deg med trinn for trinn gjennom hele prosessen og gjør det enkelt for deg å sette opp en business
basert på dine styrker, dine ønsker og dine kunnskaper og egenskaper.

De tre viktigste tingene å huske på når det gjelder å bygge en business
(Online eller live)

 • KLARHET
  i hvem du er og i hvilken retning du vil gå
 • Synlighet i businessen din
  så kundene finner deg
 • Resultatene du leverer  
  til kundene dine

Nå blir det nytt kurs: 6 måneder som gjør deg til en
Rockstar businessdame. Dette er det du vil lære:

Din Kunde-Avatar

Din helt spesielle kundeavatar

Denne modulen gjør det enkelt for deg å vite nøyaktig HVEM du vil jobbe med, og hvordan du skaper en kunde-avatar som er egnet når vi begynner på markedsføringsmodulen.

Du får KLARHET i hvem din ideelle kunde er og hvilke STYRKER du kan ta i bruk for å skape din spesielle avatar.

Du lærer å bruke ​en fremgangsmåte som tar deg fra A til å så du aldri mer svarer "ehh... jo... hm!" når noen spør deg HVEM du jobber med.

Din Kunde-Avatar gir deg den STYRKEN du trenger for å skape og utvikle en perfekt markedsstrategi og kommunikasjon med dine ideelle kunder.


Din Business-Arketype

Dine Unike Styrker og Talenter = Ditt Brand

Denne modulen gjør det enkelt for deg å vite nøyaktig HVEM du ER som business, hva som er dine typiske ord som potensielle kunder føler seg tiltrukket av, og som du kan bruke i all markedsføring. Du lærer også hvordan du skal fremstille deg, og hvordan du skal snakke til kunden for at de skal bli kjent med deg, like deg og stole på deg. 

Du får KLARHET i hvem DU er som business og hvilke STYRKER
du kan ta i bruk for å oppnå suksess.
 

Du lærer å bruke Branding med Arketyper til å skape en merkevare kundene dine legger merke til. Når brandet ditt er sterkt og klart, blir DU den ledende som andre ser til for å finne ut hvordan det skal gjøres.

Dine BrandingArketyper gir deg den STYRKEN du trenger for å skape og utvikle den businessen du ønsker deg, som føles autentisk og kraftfull for deg.


Rockstar
Mindset

Ditt Mindset - Nøkkelen til din suksess

Denne modulen​ gir deg TRO på det du leverer og TILLIT til at du kan tjene penger på det du gjør.

Mindsettet ditt styrer i hvor stor grad du er villig til å gjøre det som trengs for å sette opp en lønnsom business. Det styrer hva du gjør, hvor ofte du gjør det, hvor du gjør det og til hvem. 

Med et sunt Mindset, er du ikke i tvil om hva du er verdt som business. Du er heller ikke i tvil om at det du leverer er kvalitet som kundene dine får gode resultater av. Når kundene dine får gode resultater, lykkes du - og det blir GØY å levere.

Ditt oppgraderte MINDSET gir deg den STYRKEN du trenger for å bli SYNLIG og markedsføre produktene dine i markeder som er lønnsomme for deg.


Rå Markedsføring

BIMS = Budskap - Innhold - Målgruppe - Synlighet

Det å bestemme riktig målgruppe, er en av de tingene nye gründere strever aller mest og lengst med. Kanskje har ennå ikke fått denne helt på plass?

Denne modulen gir deg MARKEDSFØRINGSKUNNSKAP slik at du er helt klar på HVEM målgruppen er, HVA du vil kommunisere til dem, HVOR du finner dem og HVORDAN du skal gjøre det. I denne modulen lærer du å vise deg som en EKSPERT i din nisje.

Klarhet er viktig både i forhold til hvem du vil ha som kunder og hvordan du skal kommunisere med dem slik at de blir trofaste kunder - over tid.

Din oppgraderte MARKEDSFØRINGSKUNNSKAP gir deg den STYRKEN du trenger for å KOMMUNISERE med kundene dine på en måte som gjør at DE ser hvilke resultater de kan få og kjøper av deg. 


Originalt SignaturSystem

Vellykket resultat for deg - og for dine kunder

Denne modulen​ gir deg et helt unikt SIGNATURSYSTEM som er din helt spesielle måte å ta kundene dine fra start til resultat på. 

Når du har laget et signatursystem, slipper du den drepende kommentaren fra kundene dine som heter "jeg vet ikke" når du spør dem hva de vi coaches på i dag.
Dere vet begge hvor i løypa dere er og hva dere skal gjøre der dere er nå.

Signatursystemet ditt vil inneholde alt fra 3 til 10 trinn som du navngir og beskriver gjennom dette kurset og som du kan bruke om igjen og om igjen, i 1:1 coaching og gruppeundervisning online eller live.

Ditt oppgraderte SIGNATURSYSTEM gir deg den STYRKEN du trenger for sikre at kundene dine får de resultatene dere er enige om når coachingkontrakten er et faktum.

quote-left

En av mine kunder sier:
"Jeg vet hva jeg skal levere, når jeg skal levere det og hvordan jeg skal formidle til kunden at hun har tatt flere steg. Samtidig gjør det meg tryggere dersom vi må gå tilbake litt."


Magisk
Nisje 

Utenfor konkurranse med en veldefinert nisje

Mange "selger alt til alle" og når jeg spør hvorfor, sier de at de "har alle typer kunder likevel". Når du bryter ut av trangen til å være alt for alle, kan du skape en nisje du blir glad av å jobbe med. Du kan velge kundene og tjenestene dine basert på dine egne verdier, styrker, kunnskaper, preferanser og talenter. Du skal aldri undervurdere den sanne verdien av en sterk nisje. Nisje betyr ikke mindre. Det betyr smartere.

Din MAGISKE NISJE gir deg den STYRKEN du trenger for bli ledende og en autoritet innenfor ditt felt.

Nisjen er også en av de tingene gründere kjenner på som en utfordring. Men har du KLARHET i hvem du jobber med og hva du gjør for dem, valget av nisje det som gjør at den direkte konkurransen blir mindre. Grunnen til dette er at du slutter å gjøre det "alle andre gjør", og blir ledende innenfor din ekspertise. 

Vil du selge til flere enn EN spesiell kunde? Da skaper du heller flere nisjer. Jeg lærer deg hvordan.


Profitt-
Pyramiden 

Få en business du elsker og tjener penger på

Denne modulen gir deg en oversikt du kan bruke til mange ting: programmer, kurs, foredrag og til en modell som beskriver hele businessen din. Den viser deg hvordan du skaper ditt autentiske univers med utgangspunkt i det DU kan, og det KUNDEN ønsker. 

Når du har skapt din businessmodell, vet du alltid hva du skal gjøre for kundene dine og for potensielle kunder for å få dem fra gratis til betaling [det er et mellomledd der], og hvordan du skal pleie dem underveis.

Din PROFITTPYRAMIDE gir deg den STYRKEN du trenger for skape en business der du tiltrekker deg de kundene du vil ha, får den businessen du elsker og tjener penger! Denne modellen erstatter den såkalte markeds- eller produkttrakten (funnels).


Pakker som selger 

Pakker stappet med læring er mer lukrativt enn "bare coaching" der du tjener kroner pr time

Jeg lærer deg å pakke tjenestene dine slik at du jobber smartere mens kundene dine får bedre resultater. Du slutter å selge timer for kroner, og begynner å få betalt for resultatene du gir til kunden isteden.

Har du hørt begrepet "Monetize your Message"? Det er det du skaper en plattform for i denne modulen. Du skaper innholdet, kategoriserer det, fyller pakkene og gir det en flott innpakning! og selvsagt riktig pris. Nå kan du fortelle kundene dine om resultatet du leverer til riktig kunde til riktig tid. That's it! Du kan få gode resultater på både kort og lang sikt når du gjør dette riktig. Jeg viser deg hvordan!

Din PAKKE SOM SELGER gir deg den STYRKEN du trenger for levere de resultatene du lover og tjene penger på det


Hva kundene mine sier

 Karin Solumsmoen 

 Coach og veileder i
Solumsmoen Helse & Coaching

https://www.facebook.com/solumsmoen
https://www.solumsmoen.no

quote-left

Ditt businessgjennombrudd - Ta av i 2017 var mitt første møte med Arketypene.

Jeg hadde lest om dem, men aldri funnet ut hvem mine arketyper for business var. Med dette verktøyet var det både moro og inspirerende å dykke ned i businessen min. Ja, for det er akkurat det som skjer på dette kurset, du må grave dypt i deg selv. Jamie har en utrolig evne til å stille spørsmål jeg aldri har stilt meg selv, og derfor kom jeg videre.

Jeg har jobbet som terapeut i over 20 år, har mange behandlingsformer og blander gjerne disse. På dette kurset blei jeg mye mer klar over hvem JEG ønsker å jobbe med - drømmekunden min! I modulene blir dette bygget opp med branding, signatur, synlighet, prissetting og pakker, og jeg kjenner at jeg er mye mer bevisst i dag på hva og hvordan jeg vil ha det i businessen min framover. Et kurs jeg vil anbefale på det aller varmeste - ta action og meld deg på!


 Anne Grethe Thoresen 

 Veileder og Healer i
Din Samtalepartner

https://www.facebook.com/dinsamtalepartner

quote-left

Ditt businessgjennombrudd - Ta av i 2017 gjorde en stor forskjell for meg.
Da jeg begynte på kurset var jeg altfor utydelig i budskapet mitt og fikk ikke ordentlig fram hva jeg gjør for kundene mine. Gjennom kurset fikk jeg mer klarhet i businessen min og en mer tydelig retning. Samtidig har jeg, som følge av kurset, gått inn i flere prosesser som gjør at jeg kommer nærmere målene jeg har satt meg.

Jeg er takknemlig for at jeg tok kurset så tidlig i businessen min, for ikke å spore av eller bli motløs. Det er SÅ verdifullt å ha en coach som følger deg gjennom hele veien, istedenfor å bli overlatt til selvstudier gjennom video og tekst. Jamie er kjempeinspirerende, veldig tilstede og får meg til å gå dypt i meg selv for å finne ut hva jeg ønsker og hva jeg brenner for! Dette gjør at jeg sitter med følelsen av å ha begynt å bygge en business som virkelig er MIN, på bare 8 uker! 
Hvis du vil bygge en business som er 100% bygget på dine premisser og med dine kunder i fokus, burde du melde deg på med en gang!


I dette kurset får du støtte og hjelp gjennom hele prosessen.
Du får coaching og veiledning hver uke via Zoom i gruppe.
I tillegg får du svar på alt du lurer på i hemmelig Facebookgruppe.

Bli en "founding member" og få hele kurset til 1/3 av prisen
I tillegg får du en time privat coaching med dine resultater i fokus

når du melder deg på før 1. januar

Copyright 2017 Jamie Siv Rognstad. All rights reserved.