Ditt PowerBrand

Er du klar til å få en business der du bruker dine sanne styrker og talenter slik at de menneskene du er ment å jobbe med ikke behøver å vente lenger?

Jeg viser deg en superenkel metode du kan bruke til å bygge en merkevare slik at du står ut i markedet som den dine stjernekunder foretrekker.

De menneskene som er ment å jobbe med deg finner deg og du er aldri mer usikker på hvem du vil være i business for.

Med et tydelig brand blir budskapet ditt klart. 
Du blir sett, hørt og anerkjent som den eksperten du i virkeligheten er

Vil du vite mer?  Bli med i Facebookgruppa. Meld deg inn her.

Branding med Arketyper

Arketypene uttrykker dine evner og helt spesielle egenskaper. Den miksen av styrker og talenter bare du har.

Disse styrkene er det mange av oss som har lært helt fra vi var små, at vi må holde tilbake, dempe eller helt eliminere.

  • Du er så høyrøstet
  • Du tar så stor plass
  • Du diskuterer alltid alt
  • Du gråter jo for ingenting

Har du hørt noen av disse? Eller kanskje andre tilsvarende utsagn som har fått deg til å dempe deg. Gjemme deg. Passe på at akkurat DEN siden av deg ikke kommer ut. Ikke så mye i hvert fall. Du får et helt annet syn på deg selv og de egenskapene du har gjemt så lenge når du begynner å jobbe med Arketypene. 

Disse styrkene åpner en verden av muligheter og gjør deg til en kundemagnet!

Dette er det vi jobber med i ArketypeCoachingen

  • Du finner DIN BrandingArketype, som på en perfekt måte viser din spirit, personlighet og lidenskap - DIN Soul Purpose. 
    Når du tar den i bruk, transformerer du businessen din til et tydelig brand du kan bruke med en gang til å lansere en helt ny retning og mening i businessen din
  • Vær autentisk på websidene dine.  Du velger enkelt de riktige bildene, skriver oppsiktsvekkende e-poster, salgssider og markedsføringsmateriale
  • Identifiserer din UNIKE BRILJANS og bruk den som en kraftig katalysator for å fokusere styrkene og talentene dine på det som gir den beste og største inntekten

ArketypeCoaching er mitt aller største program som gir deg de aller beste mulighetene når du jobber med meg.

Velger du å jobbe 1:1 med meg, får du businessen din opp og stå, du driver den framover, følger den riktige strategien, tar riktige valg og velger en riktig businessmodell for din business.