Er det på tide å løfte bedriften din ut av startgropa
og et steg videre til neste nivå?

- eller søke ny stilling - eller be om lønnsforhøyelse?

Hvordan ville det føles å våkne om morgenen til en dag du selv bestemmer - enten det er i egen business eller i en jobb du elsker?
Hvordan ville det være å vite at du lever et liv der du gjør det du kan aller best, med det du brenner for?
Hvordan ville det føles å gå ut der og være synlig med hele deg, og føle deg komfortabel med det?

Det kan du!

Hei! Jeg heter Jamie Siv Rognstad, og jeg er her for å jobbe med deg som ønsker å ta dine sanne styrker og talenter i bruk, leve din Livsoppgave, gjøre det på dine premisser og tjene penger på det. Utgangspunktet for dette, er den du er best, og det du gjør best.

Jeg har jobbet i 30 år med merkevarebygging og kommunikasjon som fører til merkevarekunnskap, større salg og returnerende kunder. Jeg er utdannet coach , kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og markedsfører. I tillegg driver jeg min egen bedrift, og opptatt av andre gründeres/bedriftseieres muligheter for vekst og suksess. I hele mitt liv har jeg jobbet med selvutvikling, de siste årene direkte rettet mot det å drive egen business og finne sin egen indre styrke når det gjelder å ta valg.

Det er superviktig for meg både i businessen og i livet, å ha med hele meg, fysisk, mentalt og spirituelt. Jeg jobber intuitivt med utgangspunkt i mine styrker. Når du jobber med meg, lærer du å gjøre det samme.

Eliminer begrensende overbevisninger

Gjennom disse årene har jeg lært at ingen er så opptatt av sin egen vekst og utvikling som de som jobber med andres vekst og utvikling. Du kan ta med deg kunden din til et sted du ikke har vært selv, men da må du stå midt i skoa og vite hva du driver med. Det vet du best når du ikke bare har vært ute en vinternatt, men også lært å håndtere den.

Jeg lærer deg å eliminere begrensende overbevisninger, finne dine styrker og talenter og knekke den "hemmelige" koden for å skape mening i livet ditt - og i businessen din. Da blir det lett å finne dine sanne styrker og synliggjøre dem i et marked på en slik måte at du er utenfor konkurransen. Det er rett og slett bare en deg.

Jeg kaller meg ArketypeCoach, fordi jeg i dette arbeidet bruker Arketypene som det aller viktigste verktøyet. Arketypene er et fantastisk verktøy til å øke energinivået/vibrasjonene, finne styrker og talenter, bryte gjennom barrierer og finne kjernen til din intuisjon.
I tillegg bruker jeg ulike verktøy for å øke selvfølelsen, skape indre styrke og gjennomføringskraft (handlekraft). 


Er du klar til å si JA! til deg selv?

Mener du alvor når du sier at NÅ er tiden inne for en endring?
Mener du at du vil stå i endringen – også når det butter?

Da vil jeg være der og heie på deg og sørge for at du får alt jeg har av verktøy for at du skal kunne ta i bruk din indre guts og evne til å ikke gi opp - selv når du møter motstand.

Når du begynner å si JA til deg selv, da har du allerede begynt endringen. Jobben gjenstår, men løftene til deg selv er gitt. Nå er du på let etter den coachen som kan heie deg i mål, og hjelpe deg med å se de gode og riktige løsningene.

Vil du gå enda dypere med dine Arketyper?
Send meg en melding til jamiesiv@jatilmeg.no og skriv "JA! Det vil jeg! og vil gjerne ha en samtale med deg", så kontakter jeg deg tilbake.

Begynn med å være med i Arketypegruppa på Facebook. Det koster ingenting. Trykk på knappen og be om medlemsskap, så slipper jeg deg inn.

Sertifiseringer

Inkluderer sertifisering i hvordan undervise i
- Branding med Arketyper
- Spesifisering av målgruppe
- Valg av nisje
- Bygging av BusinessPyramiden
- Coachingmetoder spesifisert til bruken av Arketyper

Sertifisering i PengeArketyper
- De 8 Arketypene
- Styrker og talenter i pengesaker
- Utfordringer i pengesaker
- Mindset når det gjelder penger