Jamie Siv Rognstad

Jeg jobber med smarte coacher, veiledere og terapeuter som ønsker å ta dine sanne styrker og talenter i bruk, leve din Livsoppgave, gjøre det  på dine premisser og tjene penger på det. Utgangspunktet for dette, er den du er best, og det du gjør best.

Jeg har en master i markedsføringsledelse og kommunikasjonsrådgivning og har jobbet i 30 år med merkevarebygging og kommunikasjon som fører til merkevarekunnskap, større salg og returnerende kunder. Jeg har en coachingutdannelse fra USA med to tøffe sertifiseringer innen businesscoaching og pengecoaching. Jeg er den i Norge du vil gå til hvis du synes det er spennende å jobbe med Arketyper som verktøy.


det jeg er aller mest opptatt av, er andre businessdamers muligheter for vekst og suksess. I hele mitt liv har jeg jobbet med selvutvikling, de siste årene direkte rettet mot det å drive egen business og finne sin egen indre styrke når det gjelder å ta valg.

Gjennom disse årene har jeg lært at ingen er så opptatt av sin egen vekst og utvikling som de som jobber med andres vekst og utvikling. Du kan ta med deg kunden din til et sted du ikke har vært selv, men da må du stå midt i skoa og vite hva du driver med. Det vet du best når du ikke bare har vært ute en vinternatt, men også lært å håndtere den.

Jeg lærer deg å eliminere begrensende overbevisninger, finne dine styrker og talenter og knekke den "hemmelige" koden for å skape mening i livet ditt - og i businessen din. Da blir det lett å finne dine sanne styrker og synliggjøre dem i et marked på en slik måte at du er utenfor konkurransen. Det er rett og slett bare en deg.

Jeg kaller meg ArketypeCoach, fordi jeg i dette arbeidet bruker Arketypene som det aller viktigste verktøyet. Arketypene er et fantastisk verktøy til å øke energinivået/vibrasjonene, finne styrker og talenter, bryte gjennom barrierer og finne kjernen til din intuisjon.
I tillegg bruker jeg ulike verktøy for å øke selvfølelsen, skape indre styrke og gjennomføringskraft (handlekraft). 


Er du klar til å si finne ut ditt neste steg?

Mener du alvor når du sier at NÅ er tiden inne for en endring?
Mener du at du vil stå i endringen – også når det butter?

Da vil jeg være der og heie på deg og sørge for at du får alt jeg har av verktøy for at du skal kunne ta i bruk din indre guts og evne til å ikke gi opp - selv når du møter motstand.

Når du begynner å si JA til deg selv, da har du allerede begynt endringen. Jobben gjenstår, men løftene til deg selv er gitt. Nå er du på let etter den coachen som kan heie deg i mål, og hjelpe deg med å se de gode og riktige løsningene.

Vil du gå enda dypere med dine Arketyper?
Send meg en melding til jamiesiv@jatilmeg.no og skriv "JA! Det vil jeg! og vil gjerne ha en samtale med deg", så kontakter jeg deg tilbake.

Begynn med å være med i Arketypegruppa på Facebook. Det koster ingenting. Trykk på knappen og be om medlemsskap, så slipper jeg deg inn.

Sertifiseringer

Inkluderer sertifisering i hvordan undervise i
- Branding med Arketyper
- Spesifisering av målgruppe
- Valg av nisje
- Bygging av BusinessPyramiden
- Coachingmetoder spesifisert til bruken av Arketyper

Sertifisering i PengeArketyper
- De 8 Arketypene
- Styrker og talenter i pengesaker
- Utfordringer i pengesaker
- Mindset når det gjelder penger