Jamie Siv Rognstad

Jeg er Branding- og Markedsføringsstrateg, og jeg jobber med businessdamer som ønsker å bygge en solid business, tjene penger, serve flere kunder og skape sin egen arbeidshverdag på sin måte.


Er du coach, veileder, terapeut? 
Er det på tide å våkne opp, sette foten på gasspedalen og få det gjennombruddet du har ventet på så lenge?


Er det ikke på tide å leve din Livsoppgave, gjøre det  på dine premisser og tjene penger på det?


Utgangspunktet for dette, er den du er best, og det du gjør best.

Gjennom disse årene har jeg lært at ingen er så opptatt av sin egen vekst og utvikling som de som jobber med andres vekst og utvikling. Du kan ta med deg kunden din til et sted du ikke har vært selv, men da må du stå midt i skoa og vite hva du driver med. Det vet du best når du ikke bare har vært ute en vinternatt, men også lært å håndtere den.

Jeg lærer deg å eliminere begrensende overbevisninger, finne dine styrker og talenter og knekke den "hemmelige" koden for å skape mening i livet ditt - og i businessen din. Da blir det lett å finne dine sanne styrker og synliggjøre dem i et marked på en slik måte at du er utenfor konkurransen. Det er rett og slett bare en deg.

Jeg har en master i markedsføringsledelse og kommunikasjonsrådgivning og har jobbet i 30 år med merkevarebygging og kommunikasjon som fører til merkevarekunnskap, større salg og returnerende kunder. Jeg har en coachingutdannelse fra USA med to tøffe sertifiseringer innen businesscoaching og pengecoaching. Jeg er den i Norge du vil gå til hvis du synes det er spennende å jobbe med Arketyper som verktøy.

det jeg er aller mest opptatt av, er andre businessdamers muligheter for vekst og suksess. I hele mitt liv har jeg jobbet med selvutvikling, de siste årene direkte rettet mot det å drive egen business og finne sin egen indre styrke når det gjelder å ta valg.


Er du klar til å bygge en business du tjener penger på?
Mener du alvor når du sier at NÅ er tiden inne for en endring?
Mener du at du vil stå i endringen – også når det butter?

Da vil jeg være der og heie på deg og sørge for at du får alt jeg har av verktøy for at du skal kunne ta i bruk din indre guts og evne til å ikke gi opp - selv når du møter motstand.

Bakgrunn, utdannelse og sertifiseringer

Jeg har Master i markedskommunikasjon og kommunikasjonsrådgivning, teatervitenskap, fotografi og journalistikk som min bakgrunn. Jeg har jobbet med branding av store, kjente merkevarer som Pioneer bilstereo, Unisys Unix systemer og bilmerkene Mazda og Huyndai i mer enn 30 år, og har en sertifisering som BrandingCoach. De siste årene har jeg jobbet med personlig branding, og branding av enkeltpersonsforetak og små bedrifter.

Viol du vite mer om hvordan du bygger en business på solid fundament, sjekk ut kurset Din Unike BusinessProfil HER.

Inkluderer sertifisering i hvordan undervise i
- Branding med Arketyper
- Spesifisering av målgruppe
- Valg av nisje
- Bygging av BusinessPyramiden
- Coachingmetoder spesifisert til bruken av Arketyper

Sertifisering i PengeArketyper
- De 8 Arketypene
- Styrker og talenter i pengesaker
- Utfordringer i pengesaker
- Mindset når det gjelder penger