Momentum Me
(Din Unike BusinessEssens)

Transformer dine Arketyper

  • Det blir lettere å sette grenser, så du får mer tid til de tingene du har en indre drivkraft til å gjøre
  • Du ser nye muligheter og kommer deg ut av gamle mønstre som hindrer deg i å gjøre det du egentlig er ment å gjøre
  • Det blir lettere å ta avgjørelser, og gå for drømmen din fordi du får bedre selvfølelse og større tro på deg selv.
  • Businessessens @æaSØDÆ

Skulle du ønske du kunne bygge den businessen og skape det livet du er født til  -  og leve 100% i takt med dine unike styrker?

Kjenner du ofte på følelsen av at businessen din ikke er helt slik du ønsker at den skal være?

At du ikke helt lever det livet du ønsker å leve? 
Kjenner du på at du ikke er så glad som du ønsker å være?
Går det utover businessen din, forholdet ditt- eller helsen din?
Eller er alt "helt ok", du bare kommer liksom ikke helt i gang... 

  • Tenk om du en morgen våkner til ditt mest magiske øyeblikk. En morgen der ALT fungerer akkurat slik du vil og du gleder deg til å stå opp. Hver dag?
  • Tenk om du visste nøyaktig hva du er skikkelig god til. Ikke bare sånn passelig greit, men BEST!
  • Tenk om du brenner så voldsomt for noe at kan gå gjennom ild og vann for det. Helt fryktløst?

Hvordan ville businessen din være da? Og livet ditt?

“​

Når du finner dine sanne styrker, endrer livet ditt seg.
Når du begynner å bruke dem, endrer ALT seg!


Jeg vet det, fordi jeg har vært der. Jeg vet det, fordi kundene mine har vært der.
De er ikke der lenger. Det er ikke jeg heller. Men jeg husker hvordan det var.
Når du finner dine styrker og Livsoppgave, endrer livet seg.
Når du begynner å BRUKE styrkene dine, endrer ALT seg.

Men hvorfor sier jeg SANNE styrker?

Vi blir fortalt fra vi er veldig små hva vi er gode til, hva vi burde bli og hvorfor.
Vi må leve det livet "all de andre" synes vi skal leve og ta hensyn til
- alle andres ønsker for oss. Alle andres tanker om oss.
- alle andres meninger om hva vi skal, må og bør gjøre.

"De andre" har svaret på hvem vi er og hva vi "burde" gjøre.

Og når vi blir eldre, begynner vi å leve det livet vi tror er ekte, men som i virkeligheten er en programmert oppførsel. Vi har glemt hvem vi egentlig er.


Dine SANNE styrker, er de du er født med, og som gjør livet ditt SÅ mye enklere når du tar dem i bruk. Da kan du  begynne å leve det livet du ble født til å leve i utgangspunktet.
Og det skal ikke så mye til.

Før du finner dine sanne styrker, kan det føles umulig. 

Når du har funnet dine sanne styrker, er det enkelt. Du lever drømmen. 

Og de er SÅ lette å finne!

Nytt kurs i 2020. Oppstart mandag 4. mai kl 11.00

Når du blir med på Arketypekurs finner du:

​Din Unike Essens

​Når du finner dine spesielle styrker og overkommer utfordringene som er tillært gjennom et liv med andre mennesker, ​får du tak i det som er Din Unike Essens.

​Din BusinessEssens

Dine styrker og talenter er så viktige når du ER din egen business. Når du bruker dem profesjonelt, finner du Din Unike BusinessEssens.

Veien helt hjem til deg selv

Når du skreller av deg lagene av alle andres meninger og deres ønsker for deg, deres meninger om deg og krav til deg, da kommer du helt hjem til deg selv.

Dette får du i Arketypekurset:

10 uker Individuell og personlig oppfølging i gruppe

10 gruppesamtaler på Zoom
(Program lenger ned på siden)
De består av en time undervisning i ett av emnene på programmet
Deretter 1 time spørsmål og svar.

Facebookgruppe. Hemmelig, låst og lukket.
Du kan stille spørsmål, få kommentarer og spørsmål tilbake.
Jeg er der minimum 4 dager i uken, men ofte hver dag.

Videoer. Lydfiler. Oppgaveark. Sjekklister.

Start mandag 4. mai 2020 kl 11.00

Aina opplevde store endringer som følge av
Arketypekurset i 2017

"Jeg har ervervet meg livsviktig (ja, det er faktisk det!) kunnskap og verktøy til å håndtere livets mange utfordringer, og synes jeg håndterer tidligere umulige ting med glans!"

Da jeg begynte på kurset var jeg i en situasjon der jeg fortsatte å gjøre ting jeg ble sliten og lei meg av. Jeg trengte verktøy til å komme ovenpå – og bli der.

Gjennom Arketypekurset begynte jeg å ta i bruk noen av de høyfrekvente Arketypene mine på en slik måte at jeg står stødigere i valg og avgjørelser., og kommuniserer bedre i viktige samtaler.


Dette har fortsatt en stor betydning i livet mitt langt inn i 2020.

DINE STYRKER,
Hvorfor?

Har du for eksempel tenkt på at dine naturlige og sanne styrker er medfødte - du har dem bare i blindsonen og ser dem ikke?
Du er bare så vant til å tro på hva andre sier om deg, at du tror at det er det fulle og sanne bildet?

Vet du at du kan ha mange blokkeringer som hindrer deg, og at når du rydder dem vekk er veien til dine sanne styrker, din Livsoppgave og dine åndelige kontrakter mye enklere?

Vet du at den tiden du har til rådighet kan være din venn - når du får organisert den etter ditt hode?
Dine styrker er naturlige for deg, du har hatt talentene siden du ble født, og når du tar dem i bruk, blir det du skal gjøre enkelt.

Programmet
Oppstart mandag 20. august 2018

Kurskveld #1 Hva er Arketyper

Og hva betyr de for deg personlig og når det gjelder jobb, 
helse, kjærlighet og andre relasjoner. Hva er lave og høye frekvenser og
hvordan påvirker dette dine Arketyper. Hva er Arketype-energi?
Hvorfor har vi god og dårlig kjemi med andre?

Arketypeanalysen

Hvilke Arketyper er egentlig dine? 
Kjenner du deg igjen i de forskjellige Arketypene?
Vi dypdykker i resultatet og finner DIN Unike Essens

Kurskveld #2 Hva bruker vi Arketypene til
og hvordan du kan bruke styrken i Arketypen 
til å øke vibrasjonene
dine for alltid. Med en økt vibrasjon kommer du sjeldnere i konflikt, kommunikasjon blir enklere, du bruker dem til å tiltrekke deg de riktige kundene slik at du får en business du virkelig elsker og begynner å tjene penger på den jevnlig.

Kurskveld #3 Arketypene og valg
Hvordan kan du ta valg som er helt autentiske. Hver gang.

Hvordan kan du alltid være i integritet.
Hva betyr det for livet ditt generelt og spesielt.

Kurskveld #4 Arketypene og kommunikasjon
​Lær et "nytt språk" som funker hver gang
Hvordan du kan kommunisere på en måte som gjør det enkelt å nå fram

til den andre, "stå midt i skoa" og ikke gå på akkord med deg selv og det
du egentlig ønsker for livet ditt.

Kurskveld #5 Fordypning i dine Arketyper

Vi går dypt inn i kjernen av dine aller mest 
aktive Arketyper og ser på hvordan de hindrer deg i å gjøre det du ønsker,
og hvordan de kan gi deg et boost og gjøre livet enkelt for deg. ​
På hvilke områder i livet ditt er styrkene dine aller viktigst akkurat nå?

Kurskveld #6 Fordypning i dine Arketyper
Vi fortsetter å fordype oss i dine personlig Arketyper. 
Vi går enda mer spesifikt inn og ser på styrker og utfordringer i typen.
Styrkene dine er viktige innenfor områder som relasjoner, business,
penger og spiritualitet. Hvilke styrker er det best å bruke innenfor de

ulike områdene.

Det vi finner i modul 5 og 6 skal vi bruke til å fordype oss i de neste modulene.

Kurskveld #7 Arketypehjulet
Hvordan fordeler dine Arketyper seg på de ulike områdene i livet? 
Hvordan kan du bruke denne kunnskapen til å øke vibrasjonene dine permanent,

også når verden rundt deg endrer seg.

Kurskveld #8 Arketypiske relasjoner

Hvorfor kommer vi godt ut av det med de fleste, men så er det noen 
vi alltid kræsjer med. Hvorfor er det sånn, og hva gjør vi da? Hva gjør du når dette skjer me en kunde?


Hvordan du kan bruke Arketypehjulet og kommunikasjonsevnene til

dine Arketyper i slike situasjoner

Kurskveld #9 Din BusinessEssens

Arketyper og business.  
Hvordan Arketypenes styrker kan brukes i din business.

Og andre områder du kan bruke dine Arketyper til å skape et fantastisk liv

Kurskveld #10 Arketypene og Livsoppgaven
Hvordan dine Arketyper kan peke på en eller flere livsoppgaver og hvordan du kan vite hvilken som er den viktigste, eller den letteste for deg å begynne med når du skal bruk den til det som vil jeg deg aller mest verdi i livet og i businessen. Hvordan din miks av Arketyper kan brukes når det gjelder business, eller hvordan en hobby eller spesiell interesse kan være en livsoppgave. 

Bonusmoduler

Til deg som ikke allerede er med i MomentumInsider

Bonus #1 3 måneder medlemsskap i MomentumInsider
[Deretter kr 997,- pr mnd hvis du vil fortsette å være med]

Momentum SmartStart - kurs for nye businesskvinner og for deg som vil ta av NÅ
Mer om hva du får i Momentum Insider
https://jamiesiv.no/momentuminsider/

Bonus #1 Øk din Yin
I vanlig Yin/Yang-teori, tenkes Yin og Yang som motsetninger, der den ene tar en bit av den andre opp i seg (derfor prikken i motsatt farge på hver av halvdelene).


Yin er denne intense feminine styrken som du ser hos kvinner som du bare vet aldri kommer til å gi opp. Den seige, indre styrken som kan bendes men som aldri brekker. Du ser den i tålmodigheten til de fleste kvinner når de utsettes for prøvelser, og går inn i seg selv og finner sin virkelige verdi i den styrken de besitter. 

Når du øker Yin, og din omsorg for deg selv, tar du også din egen livskraft på alvor.

Bonus #2 Ho'Oponopono
Ho'Oponopono er et gammelt Hawaiiansk tilgivelsesrituale. Det å tilgi er minst like viktig når det gjelder å manifestere det du ønsker inn i livet ditt som takknemlighet.


I denne bonusen får du den komplette oppskriften på hvordan du gjør det, slik at du kan tilgi fortiden din og slette den gamle historien din som står i veien for det du drømmer om.

"Da jeg begynte på kurset var jeg en Jomfru i nød..."

"Jeg trengte å føle at jeg ble tatt vare på, og trodde jeg trengte en i livet mitt som kunne fylle denne oppgaven. Gjennom kurset lærte jeg hvor sterk, modig og selvstendig jeg egentlig er. Jeg er ikke avhengig av at noen skal forsørge meg. Nå har jeg virkelig økt vibrasjonen fra Jomfru i nød til Gudinne og fått ALT jeg drømte om: en leilighet som er min og en lederstilling med inntekt som gjør at jeg kan følge drømmene mine. Og det gjør jeg!"

"Det aller mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

"Arketypene er helt fantastiske fordi de peker på min spesifikke gaver og talenter. Min unike kombinasjon. Det forklarer mye om hvorfor jeg føler meg som jeg gjør, pga lav frekvens, men kommer også med løsningsforslag for å heve frekvensen. Magisk og virkelig gull verdt for meg"

- Mari Løken Rognerud (Empatkurs og flere arketypekurs)

"Det aller mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

"Det å bli bevisst en Arketype er som å oppdage en iboende egenskap jeg har, både styrken og utfordringen som følger med den. Før jeg ble bevisst på mine Arketyper handlet og levde jeg ut i fra den jeg er. Men det å få muligheten til å bli den bevisst , kunne jobbe med den , få den i balanse.. bli bevisst hvor i Arketypens mønster jeg handler ut i fra.. hvilken vibrasjon... og det å vite at jeg nå har verktøy til å heve den igjen. Det er gull!"

Dagrunn Nordeide
(Hobbyfotograf. Arketype: Kunstner)
Vært med på Kurs for Empater og Arketypekurs

"Det aller mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

"Jeg vet (stort sett) hva jeg liker å gjøre og hva jeg er god på.

Men det mest magiske med arketypene er at det er i begrensningene tilhørende den arketypen gullet ligger. 


Akkurat som det er i motstand veksten ligger."

Sissel Meland
(Fotograf. Arketype: Kunstner)
Vært med på PengeArketypekurs

"Det aller mest MAGISKE, kuleste, fineste, og mest interessante og transformerende med Arketypene...

"Jeg liker arketypene fordi jeg blir bedre kjent med mine tilsynelatende "begrensninger". Jeg lærer at det er helt ok å være meg og at jeg kan utvikle meg videre i min søken etter å finne flyt i min virksomhet på den måten det passer for akkurat min visjon og i mitt arbeid!
Det er spennende å utvikle meg i mitt eget tempo og med styrker og muligheter jeg hadde "glemt" at jeg hadde. "

Marianne Milda Ødegaard
(Billedkunstner Arketype: Kunstner)
Vært med på PengeArketypeKurs

"Hvorfor det er så magisk og spennende å jobbe med Arketypene...

"Jeg SÅ nye sider ved meg selv. Da jeg så "Skøyeren" ble jeg kjempeglad. Jeg trodde at jeg bare var "barnslig, tøysete/useriøs og litt flørtete og prøvde å begrense disse trekkene. Da jeg så at det var en egen Arketype med mange positive trekk kunne jeg dyrke disse egenskapene med større trygghet og engasjement. Det samme har jeg opplevd med andre arketyper også; jeg gjenkjente meg selv, og det ble enda mer meningsfullt å være MEG."

Nina Paschen Justvik
(Spesialpedagog. Arketype: Skøyeren)
Vært med på Kurs for Empater og Arketypekurs

Bli med på kurs

Du får et helt topp nettverk av fantastiske mennesker de samme interessene og den samme forståelsen av hvor viktig det er å finne Din Unike BusinessEssens og komme helt hjem til deg selv


Tenker du...

Hvis jeg bare visste hva det var meningen at jeg skal gjøre… Hvis jeg bare visste helt sikkert hva som var mine medfødte styrker, mine evner og talenter… DA! Da ville alt være SÅ mye enklere! Da vil jeg jo vite hva jeg skal bidra med i verden. Da vil jeg vite hva jeg skulle gjøre i businessen min - alltid - og hvordan.

Da blir det så mye enklere å VÆRE min business, tiltrekke meg de riktige kundene og tjene penger på det jeg elsker å gjøre.

Tilgang til bonusmoduler og Momentum Insider 
med en gang du melder deg på

Sitter du fortsatt på gjerdet? 
Lurer du på noe av dette?

Hvordan foregår programmet?

Vi møtes en gang i uken på Zoom (ja, vi kan se hverandre). Hvis du ikke vil være synlig, kan du bare holde noe foran kameraet når du logger deg på, og så slå av videoen. Da kan du se og høre oss, og vi kan høre deg.

Er det mange med?

Det er litt vanskelig å si. Jeg har hatt kurs med 4 og kurs med 25, litt avhengig av type kurs. På disse kursene er det normalt rundt 20 - 25 deltakere. Dersom kurset blir superpopulært, ​blir det flere.

Hva hvis jeg ikke har tid hver mandag?

Alle har mye å gjøre, og om du ikke kan være der hver eneste mandag, er det forståelig. Det blir opptak hver gang. Likevel vil jeg oppfordre til å sette av denne tiden til deg selv. Det er to timer i uka som er fast, og kanskje vil det bli godt å få lov til å bruke tiden bare på deg selv for en gangs skyld?


Jeg fikser ikke store endringer i livet nå

Er du lei av endring og omstilling trenger du ikke være redd. Du blir ikke kastet ut i noe som du ikke er klar for. Alle prosesser i gruppa er helt individuelle. Du konkurrerer ikke med noen, men følger ditt eget tempo.

Alle sier at varig endring er hardt arbeid. Vet ikke om jeg orker det nå.
Å utvikle deg, og å endre gamle mønstre behøver ikke å være hardt og vanskelig. Med Arketypene kjennes endringene så enkle at det er magisk. Det er ikke hardt og vanskelig, selv om du kanskje må godta at det tar litt tid. 


Hva koster programmet?

Prisen er kr. 9 997,- for hele kurset
Hvis du velger å dele beløpet i 2 eller 4, blir det litt mer fordi jeg får høyere gebyr i betalingstjensten


Jeg vet ikke om jeg kan ta meg råd

Hvis det er en ting du bør investere i, så er det deg selv, businessen din og fremtiden. Hvis du ofte føler at du ikke får levd opp til ditt fulle potensial, eller stadig kommer i en situasjon der du føler at du ikke bestemmer 100% over ditt eget liv, er Arketypekurset noe for deg.

Utfordringene går ikke over av seg selv, og hvis du klarer å dytte dem bort, dukker de fort opp på en annen måte i en annen situasjon. Utfordringer du ikke gjør noe med, har en tendens til å bli verre for hver gang også, som for å minne deg om at dette er noe du må gjøre noe med.

De som har gått kurs hos meg, sier ofte at dette er verdt hver eneste krone! Mange av mine kunder går flere kurs, og ber om enda mer. 


Vil du melde deg på?
Da kan du bare trykke på knappen her. Når du sjekker ut, får du umiddelbart tilgang til både bonusmodulene og Facebookgruppa.

Velkommen til kurs